Mag ik aan u voorstellen….

Dit is Elle Maartense, nieuwe trainer bij TutorlerenVO. Elle is geboren en getogen in een klein dorpje in het oosten van Brabant. Zij heeft een rugzak vol ervaringen als het gaat over het werken met pubers op het vmbo en met name op het gebied van tutorleren. Sinds 2015 is ze wekelijks bezig met alles wat te maken heeft de organisatie rondom tutorleren op haar school zoals werving, matching, training en het begeleiden van tutorlessen.

Vorig jaar hielp ze al mee bij verschillende werkzaamheden bij tutorleren VO en nu is ze er helemaal klaar voor! De eerste twee trainingen zijn een feit.

Elle vindt het erg belangrijk dat leerlingen in hun kracht staan. “Niks is zo mooi om het zien als leerlingen die elkaar op een fijne manier helpen, die sparkel die dan verschijnt in hun ogen…ja, daar geniet ik van!”

Nogmaals welkom Elle en veel plezier bij het verspreiden van jouw vlammetje! Elle Maartense

 

Nieuws

Peercoaching toen en nu

Peercoaching heeft een rijke historie in het voortgezet onderwijs. Deze onderwijsmethode heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot een waardevol instrument voor zowel persoonlijke

Lees meer »

Co-training docenten peerchoaching

Co-training van coördinatoren is een belangrijke fase tijdens het implementatieproces. Het is een samenwerkingsgerichte methode waarbij coördinatoren en de trainer van Tutorleren VO samen verantwoordelijk zijn voor en elkaar ondersteunen tijdens de training van deze peercoaches.

Lees meer »
Tutoren training

Executieve functies

Leuk om te vertellen dat de tutorentraining weer vernieuwd is! De cursus voor de peercoaches is onder andere uitgebreid met een workshop “Peercoaching van executieve

Lees meer »